Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=rodina/hody-kojetin-14.8.2022  •  Vydáno: 23.8.2022 16:14  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Hody - Kojetín 14. 8. 2022

Hody - Kojetín 14. 8. 2022Občas se v rodině vyskytne událost, kde dědek nesmí chybět a hlavně tam nesmí chybět jeho foťák. Jednou z takových událostí v životě byly hody v Kojetíně. Na hodech v Kojetíně jsem už byl vícekrát, tentokrát ale byly pro mně významné proto, že v průvodu jela na koni moje vnučka Barunka.

Příprava jezdce a koně    
 
V průvodu

Občas se v rodině vyskytne událost, kde dědek nesmí chybět a hlavně tam nesmí chybět jeho foťák. Jednou z takových událostí v životě byly hody v Kojetíně. Na hodech v Kojetíně jsem už byl vícekrát, tentokrát ale byly pro mně významné proto, že v průvodu jela na koni moje vnučka Barunka. Neodpustil jsem si otázku, proč volbu vyhrála Barunka před Adélkou. Bylo mi řečeno, že Barunka se více účastní v péči o koně a má k práci kolem něho lepší vztah. Zkrátka, když má rodič volit mezi dětmi, rozhodují i takové drobnosti. Adélka mohla jet i na poníkovi, který je k dispozici, ale nesehnali další kroj. Ale dost řečí, ať hovoří fotky.