Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/tajny-zavod-6.8.2022  •  Vydáno: 10.8.2022 7:20  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Tajný závod - 6. 8. 2022

Tajný závod - 6. 8. 2022Na tajném místě, neznámo kde, se uskutečnil už druhý ročník tajného závodu enduro. Kemp a depo se rozprostíralo na zahradě jednoho z účastníků. Pivo a grilované klobásy za hubičku. Trať pak v blízkém lese se třemi složitými výjezdy.

Depo a vyhlášení výsledků    
 
Závod - první kolo
Závod - druhé kolo

Na tajném místě, neznámo kde, se uskutečnil už druhý ročník tajného závodu enduro. Kemp a depo se rozprostíralo na zahradě jednoho z účastníků. Pivo a grilované klobásy za hubičku. Trať pak v blízkém lese se třemi složitými výjezdy. Vzhledem k omezenému prostoru bylo přizváno jen pár závodníků, spíše přátel organizátora. Místní borci startovali v kategorii "Hobby", tři střelci v kategorii "Profi". Styl závodu byl následující. Jednotlivec odstartoval na trať a kat. Hobby jela čtyři kola, kat. Profi kol sedm. Měřil se čas. V druhém kole se jelo stejným stylem, akorát v protisměru. Celý závod se konal spíše v přátelském duchu s cílem protáhnout ztuhlá těla a vyhnat pavouky z výfuků. Nikdo nehavaroval, akorát někteří spadli pod stůl na hasičské tancovačce, kde byla akce úspěšně ukončena. Děkujeme pořadateli za skvělou přípravu závodu i zázemí.