Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/classic-motocross-sverepec-25.6.2022  •  Vydáno: 27.6.2022 6:57  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Classic motocross - Sverepec 25.6.2022

Classic motocross - Sverepec 25.6.2022Závody veteránských motocyklů "Classic" jsou stále populárnější a jezdí je čím dál víc lidi. Ať už vysloužilých závodníků špičkových jmen, nebo amatérů kteří to mají jako obrovského koníčka. Jeden ze závodů seriálu Classic motocross se jel na světoznámé trati ve Sverepci.

třída Classic - trénink    
 
třída Classic - závod
třída Twinshock - trénink
třída Twinshock - závod
třída EVO - trénink třída EVO - závod Něco z depa

Závody veteránských motocyklů "Classic" jsou stále populárnější a jezdí je čím dál víc lidi. Ať už vysloužilých závodníků špičkových jmen, nebudu jmenovat, ať na někoho nezapomenu, nebo amatérů kteří to mají jako obrovského koníčka. Jede se ve třech kategoriích rozdělených podle stáří a vybavení motocyklů. Každá třída má věkové rozlišení od úplných mladíků až po vysloužilé dědky. Ti poslední mi snad prominou, jsem jedním z nich. Jeden ze závodů seriálu Classic motocross se jel na světoznámé trati ve Sverepci. O zápalu a boji na trati snad víc napoví fotky.