Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=enduro-a-cross-country/enduro-cup-stred-trencin-4.7.2020  •  Vydáno: 8.7.2020 6:02  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Enduro cup stred - Trenčín 4. 7. 2020

Enduro cup stred - Trenčín 4. 7. 2020Sezóna 2020 se nám pěkně rozjela a po Lovčici pokračovala druhým závodem seriálu Enduro cup stred v Trenčíně. Svěží chladné ráno s oblohou bez mráčku vystřídal celodenní úpal, i když snesitelnější, než v Lovčici. Jelo se na už známé trati Enduro parku v Trenčíně.

Děti    
 
Klasik, dorost, pit bike
Hobby, amatéři
Elit, junior, veterán

Sezóna 2020 se nám pěkně rozjela a po Lovčici pokračovala druhým závodem seriálu Enduro cup stred v Trenčíně. Svěží chladné ráno s oblohou bez mráčku vystřídal celodenní úpal, i když snesitelnější, než v Lovčici. Jelo se na už známé trati Enduro parku v Trenčíně, vlastně na ostrově obklíčeném z obou stran Váhem. Motokros i když večer i ráno hojně zkrápěný pořadateli vodou již po dvou úvodních startech nejevil známky vláhy a v pořadí třetí start kategorie Hobby a Amatérů již byla trať zakryta mrakem prachu. To vše na motokrosu. Trať v okolních hvozdech byla vlhká, místy s hlubokými kolejemi plnými vody a všude hodně rozbitá. Před startem hlavní kategorie - Elit, juniorů a veteránů, pořadatelé opět vydatně skropili přední část motokrosu, což přineslo asi úlevu divákům, zato závodníci se potýkali, alespoň v úvodu závodu s kluzkým blátíčkem na vyhlazeném povrchu. Pro mne to znamenalo hnusné fotky, protože všichni bez výjimky byli zapráskáni blátem až po uši.