Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2019/enduro-cup-stred-kopernica-5.10.2019  •  Vydáno: 7.10.2019 9:54  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Enduro cup stred - Kopernica 5. 10. 2019

Enduro cup stred - Kopernica 5. 10. 2019Letošní, podzimní Kopernica byla jen pro otrlé. Spousta závodníků dostala z předpovědí na sobotu strach a zůstala doma. Předpověď se vyplnila a pršelo snad i více, než bylo avízováno.

Klasik, dorost, pit bike část 1    
 
Klasik, dorost, pit bike část 2
Hobby, amatéři, profi část 1
Hobby, amatéři, profi část 2

Letošní, podzimní Kopernica byla jen pro otrlé. Spousta závodníků dostala z předpovědí na sobotu strach a zůstala doma. Předpověď se vyplnila a pršelo snad i více, než bylo avízováno. Vzhledem k nízkému počtu startujících, učinili pořadatelé rozumné rozhodnutí a všechny třídy dospělých spojili do jediné, jeden a půl hodinové jízdy. Takže nejdříve startovali klasici, děti, dívky a pit biky na patnáct minut. V dalším startu se představily všechny třídy na velkých motorkách, od amatérů až po profíky. A v posledním startu opět na patnáct minut ti, co startovali nejdříve. Nádhera, ve čtrnáct hodin bylo vše hotovo. Trať v kopernici opět dobře připravená a i v té slotě, bez problémů sjízdná.