Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2019/dvouhodinovka-borsice-7.4.2019  •  Vydáno: 9.4.2019 14:36  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Dvouhodinovka Boršice 7. 4. 2019

Dvouhodinovka Boršice 7. 4. 2019Když jsme v neděli ráno vyjížděli na dvouhodinovku do Boršic, ptal jsem se Davida, kdo tam bude? Odpověděl: "Nikdo známý, pár místních borců, maximálně Trávníček". Trávníček tam byl, ale se zlomenou rukou se nepočítal. Zato tam bylo půl slovenského mistráku a celá Morava.

Část první    
 
Část druhá
Část třetí
Část čtvrtá

Když jsme v neděli ráno vyjížděli na dvouhodinovku do Boršic, ptal jsem se Davida, kdo tam bude? Odpověděl: "Nikdo známý, pár místních borců, maximálně Trávníček". Trávníček tam byl, ale se zlomenou rukou se nepočítal. Zato tam bylo půl slovenského mistráku a celá Morava. Od Škuťáků přes Gotišovce a spoustu dalších borců, které jsem ani neznal. Nádherné nedělní svezení na překrásné trati. Navíc profíci startovali dopoledne, takže už v jednu doma u polívky. V sobotu deštěm zakropený povrch se proměnil v plastelínu. Gumy držely a všichni byli čistí. Ideální závody.