Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2018/memorial-janka-haviara-domaniza-11.8.2018  •  Vydáno: 12.5.2019 9:16  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Memorial Janka Haviara - Domaniža 11. 8. 2018

Memorial Janka Haviara - Domaniža 11. 8. 2018Trať letošní Domaniže byla v tradičním prostoru, ikdyž namotaná jinak, než byli závodníci zvyklí, sjízdná v pohodě i pro technicky méně zdatné jezdce. Nechyběla tradiční bažina, která se přejížděla nebo přeskakovala dvakrát a taky známá "baňa", jež přilákala nejvíc diváků.

1. start (regional, dorost, veteráni)    
 
Děti, dívky
2. start (Profi, junioři, ženy)
 
Letošní Domaniža pro mne znamenala jen závod v sobotu. V neděli jsem byl zaneprázdněn rodinnými povinostmi a tak jsem chyběl.
Trať byla v tradičním prostoru, ikdyž namotaná jinak, než byli závodníci zvyklí, sjízdná v pohodě i pro technicky méně zdatné jezdce. Nechyběla tradiční bažina, která se přejížděla nebo přeskakovala dvakrát a taky známá "baňa", jež přilákala nejvíc diváků. Závody se konaly v době přechodného ochlazení, které přineslo úlevu. V pátek v podvečer pršelo a to vydrželo takřka celou noc. Tím byla trať připravena do ideálních podmínek, gumy držely a na diváky se neprášilo.