Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2018/mmsr-polomka-23.a-24.6.2018  •  Vydáno: 12.5.2019 9:16  •  Autor: Bakul Bakulfoto

MMSR Polomka 23. a 24. 6. 2018

MMSR Polomka 23. a 24. 6. 2018Polomka, opět nádherné enduro, jaké umí připravit jen Peťa Belko. Náročné jezdecky a přitom v nádherném terénu. Přesto, že na poslení chvíli se odhlásil maďarský mistrák a zdálo se, že bude málo startujících, nakonec startovalo okolo sto osmdesáti zavodníků.

1. výkonnostní třída    
 
2. výkonnostní třída
3. výkonnostní třída
Dorost
Kadeti Veteráni  
 

Polomka, opět nádherné enduro, jaké umí připravit jen Peťa Belko. Náročné jezdecky a přitom v nádherném terénu. Přesto, že se na poslení chvíli odhlásil maďarský mistrák a zdálo se, že bude málo startujících, nakonec startovalo okolo sto osmdesáti zavodníků. A proto, že přijeli jen ti výkonově silnější, nemohl si nikdo na nic ztěžovat, ikdyž trať byla tradičně náročná. V obtížném výjezdu pomáhali maršálové a tak závodníci jezdili vcelku pravidelně a v časovkách moc nechytali. Mínusem nebylo ani proměnlivé počasí, kdy déšť několikrá skropil trať. Podle zpráv, jak bylo jinde, byla na tom Polomka ještě královsky.