Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2018/mmsr-skycov-26.a-27.5.2018  •  Vydáno: 12.5.2019 9:15  •  Autor: Bakul Bakulfoto

MMSR Skýcov 26. a 27. 5. 2018

MMSR Skýcov 26. a 27. 5. 2018Skýcov byl vypsán jako Mezinárodní mistrovství Slovenska cross country a ještě s dalšími dvěma přílepky, jako Evropský pohár cross country a Evropský pohár čtyřkolek. Ať jsem koukal, jak jsem koukal, neviděl jsem víc, jako tři závodníky, které normálně nevidím na slovenských tratích.

1. výkonnostní třída    
 
2. výkonnostní třída
3. výkonnostní třída
Dorost
Kadeti Veteráni  
 

Skýcov byl vypsán jako Mezinárodní mistrovství Slovenska cross country a ještě s dalšími dvěma přílepky, jako Evropský pohár cross country a Evropský pohár čtyřkolek. Ať jsem koukal, jak jsem koukal, neviděl jsem víc, jako tři závodníky, které normálně nevidím na slovenských tratích. Kategorie čtyřkolek dopadla ještě hůře a kdyby skýcovští nevytáhli čtyřkolky, se kterými předtím stavěli trať, nejezdil by tam snad nikdo. Zato slovenských závodníků přijelo hodně, snad jako by ti, co nechtějí jezdit enduro, čekali až na Skýcov. Trať tradičně dobře připravená, dokonale využívající místní kaňóny i motokrosovou trať. Počasí přálo, ikdyž v kaňónech, to moc vidět nebylo.