Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2017/super-enduro-prasice-29.7.2017  •  Vydáno: 19.3.2018 7:42  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Super enduro - Prašice 29. 7. 2017

Super enduro - Prašice 29. 7. 2017Poslední závod v Super enduru se jel v překrásném prostředí, přímo na ranči u Hostinských, snu každého motokrosového či soutěžního jezdce. Trať přímo za barákem a možnost trénovat, kdy se mi zachce. Navíc sousedi na hony vzdálení, takže nikoho nerušíš.

Depo   Vyhlášení vítězů
 
HOBBY 1    
 
HOBBY 2
PROFI 1
PROFI 2

       Poslední závod v Super enduru se jel v překrásném prostředí, přímo na ranči u Hostinských, snu každého motokrosového či soutěžního jezdce. Trať přímo za barákem a možnost trénovat, kdy se mi zachce. Navíc sousedi na hony vzdálení, takže nikoho nerušíš. Ale zpět k závodu. Trať byla kratší, než jsme zvyklí, zato však nabitá překážkami. Vlídná a relativně bezpečná pro ty kdo to tak neumí, zato náročná pro ty, kdo chtějí skákat dlouhé skoky. Jelo se za horkého letního počasí, takže diváci byli spíše ukryti ve stínu okolních stromů. Mohu klidně napsat, že závod v prašicích byl důstojnou tečkou za letošním seriálem v Super enduru pořádaném SMF.