Zdroj: https://www.bakulfoto.com/index.php?a=zavody-a-akce-rok-2017/super-enduro-snowland-valcianska-dolina-28.5.2017  •  Vydáno: 19.3.2018 7:40  •  Autor: Bakul Bakulfoto

Super enduro - Snowland - Valčianská dolina 28. 5. 2017

Super enduro - Snowland - Valčianská dolina 28. 5. 2017Druhé Super enduro ze čtyřdílného seriálu "O Slovenský pohár", pořádané SMF za spolupráce s klubem "Žilina Rebels" se jel v krásném prostředí areálu Snowland ve Valčianské dolině. Nádherný závod za krásného počasí byl silně navštívený diváky.

Depo    
 
Děti  
 
Hobby  
 
Profi  
 
Vyhlášení vítězů  
 

Druhé Super enduro ze čtyřdílného seriálu "O Slovenský pohár", pořádané SMF za spolupráce s klubem "Žilina Rebels" se jel v krásném prostředí areálu Snowland ve Valčianské dolině. Nádherný závod za krásného počasí byl silně navštívený diváky. V žádném případě nezklamal očekávání jak diváků, tak i jezdců. Překážky zůstaly povětšinou z loňska, ale přibyly k nim i nové, což v souhrnu znamenalo těžký závod. Nedaly závodníkům na chvíli odpočinout a stroje těm slabším doslova padaly z rukou. Závodilo se ve dvou kategoriích. Kategorie Hobby jela svůj volný závod. Kategorie profi jela Seriál o Slovenský pohár. Jako vložený se jel závod dětí na zkrácené trati, takřka bez překážek. Kdo přišel, určitě nelitoval. Bylo se nač dívat.